Wintersportreizen

skibegeleiding krijgen van je eigen Nederlandse skileraar in de sneeuw, wat wil je nog meer? Ook dit jaar organiseert Skicentrum Hillegom weer een aantal super wintersportreizen. Tijdens onze wintersportreizen staat de gezelligheid centraal, maar uiteraard werken we ook volop aan je skitechniek. Onze skileraren begeleiden je in een groep op je eigen niveau. Zij zorgen ervoor dat je heel wat pistekilometers aflegt en op onverwachte plekken komt. Alle prijzen zijn inclusief skipas, overnachtingen, zes ochtenden skibegeleiding en eten op basis van halfpension. Ga je mee? Schrijf je dan in bij de receptie van ons Skicentrum of vraag een inschrijfformulier aan. Je kunt mee met de volgende gezellige wintersportreizen:

Solden: 16 november tot 20 november 2019
Kals: 21 december 2019 tot 28 december 2019, 15 februari tot 22 februari 2020 en 22 februari tot 29 februari 2020
Hopfgarten: 21 december 2019 tot 28 december 2019, 15 februari tot 22 februari 2020 en 22 februari tot 29 februari 2020

Wintersportreis: Sölden, Oostenrijk

Bestemming: Sölden Oostenrijk
Datum: 16 november tot 20 november 2019
Beschrijving: Sportieve reis in Oostenrijk
Prijs (vanaf, per persoon): Vraag naar meer informatie.

In november organiseert Skicentrum Hillegom een gezellige groepsreis voor volwassen naar het openingsweekend in Solden. Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen

Wintersportreis: Kals, Oostenrijk

Bestemming: Kals, Oostenrijk
Datum: 21 december tot 28 december 2019, 15 februari tot 22 februari regio Noord en 22 februari t/m 29 februari  2020 regio Midden
Beschrijving: Gezellige familiereis
Prijs (vanaf, per persoon): Kind: € 550,- / Volwassenen: € 1179,-

In de kerst- en voorjaarsvakantie organiseert Skicentrum Hillegom weer familie wintersportreizen naar het unieke Kals in Osttirol te Oostenrijk.

Kals, is het pareltje aan de voet van de Grossglockner waar het dorp rustiek en de pistes rustig zijn. Het skigebied is geschikt voor beginners en gevorderde skiërs. Door de rustige pistes is het heerlijk om hier u vakantie te genieten. Kals ligt in een doodlopend en rustig dal waar de natuur overweldigend is. De skireis is inclusief skipas en begeleiding van de leuke skileraren van Skicentrum Hillegom. Daarnaast zijn er voor de kinderen in de middag allerlei leuke activiteiten. Jullie verblijven in het sporthotel Scol waarbij de piste op steenworp van het hotel eindigt. Ski in en ski out is dus hier echt aanwezig. U hoeft de gehele week geen gebruikt te maken van u auto om te gaan skiën. Het Scol hotel is een mooi hotel met ruime kamers. Ook zijn er een groot aantal familiekamers waarbij de kinderen een eigen kamer. Wellness, apres ski,zwembad en natuurlijk een kinderruimte ontbreken in dit hotel niet. Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen

Wintersportreis: Hopfgarten, Oostenrijk

Bestemming: Hopfgarten, Oostenrijk
Datum: 21 december tot 28 december 2019, 15 februari tot 22 februari regio Noord en 22 februari t/m 29 februari  2020 regio Midden
Beschrijving: Gezellige familiereis
Prijs (vanaf, per persoon): Kind: € 550,- / Volwassenen: € 1179,-

In de kerst- en voorjaarsvakantie organiseert Skicentrum Hillegom weer familie wintersportreizen naar het prachtige Hopfgarten in Brixental te Oostenrijk

Hopfgarten, is het familieparadijs aan de voet van de Hohe Salve en staat bekend om de zonnigste hellingen van de hele SkiWelt. Het skigebied is geschikt voor beginners en gevorderde skiërs door de brede en optimaal onderhouden pistes. Brixental is een van de grootste dalen in Oostenrijk met meer dan duizend kilometer aan piste. De skireis is inclusief skipas en begeleiding van de leuke skileraren van Skicentrum Hillegom. Daarnaast zijn er voor de kinderen in de middag allerlei leuke activiteiten. Jullie verblijven in een luxe nieuw hotel met een ruime wellness en een buitenzwembad. Hier kun je na een prachtige dag in de sneeuw heerlijk relaxen. Het verblijf is inclusief halfpension. In de ochtend kun je genieten van een lekker ontbijtje en ‘s avonds van een heerlijk diner. De accommodatie is eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg en vanaf het hotel is het 5 minuten met de skibus naar de skilift! Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen
Wintersportreizen
Wintersport Kitzbüheler Alpen
Wintersport Kitzbüheler Alpen
Wintersport Kitzbüheler Alpen
Wintersport Kitzbüheler Alpen
Wintersport Kitzbüheler Alpen

Ga je mee met één van onze gezellige wintersportreizen?