Wintersportreizen

Les krijgen van je eigen Nederlandse skileraar in de sneeuw, wat wil je nog meer? Ook dit jaar organiseert Skicentrum Hillegom weer een aantal super wintersportreizen. Tijdens onze wintersportreizen staat de gezelligheid centraal, maar uiteraard werken we ook volop aan je skitechniek. Onze skileraren begeleiden je in een groep op je eigen niveau. Zij zorgen ervoor dat je heel wat pistekilometers aflegt en op onverwachte plekken komt. Alle prijzen zijn inclusief skipas, overnachtingen, zes ochtenden skibegeleiding en eten op basis van halfpension. Ga je mee? Schrijf je dan in bij de receptie van ons Skicentrum of vraag een inschrijfformulier aan. Je kunt mee met de volgende gezellige wintersportreizen:

Wintersportreis: Hopfgarten, Oostenrijk

Bestemming: Hopfgarten, Oostenrijk
Datum: 24 februari t/m 3 maart 2018
Beschrijving: Gezellige familiereis
Prijs (vanaf, per persoon): Kind: € 450,- / Volwassenen: € 979,-

In de voorjaarsvakantie organiseert Skicentrum Hillegom weer familie wintersportreizen naar het prachtige Hopfgarten in Brixental te Oostenrijk. Hopfgarten is het familieparadijs aan de voet van de Hohe Salve en staat bekend om de zonnigste hellingen van de hele SkiWelt. Het skigebied is geschikt voor beginners en gevorderde skiërs door de brede en optimaal onderhouden pistes. Brixental is een van de grootste dalen in Oostenrijk met meer dan duizend kilometer aan piste. De skireis is inclusief skipas en begeleiding van de leuke skileraren van Skicentrum Hillegom. Daarnaast zijn er voor de kinderen in de middag allerlei leuke activiteiten. Jullie verblijven in een luxe nieuw hotel met een ruime wellness en een buitenzwembad. Hier kun je na een prachtige dag in de sneeuw heerlijk relaxen. Het verblijf is inclusief halfpension. In de ochtend kun je genieten van een lekker ontbijtje en ‘s avonds van een heerlijk diner. De accommodatie is eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg en vanaf het hotel hoef je maar 10 meter te lopen naar de lift! Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen
Wintersportreizen
Wintersportreizen

Wintersportreis: Kals, Oostenrijk

Bestemming: Kals, Oostenrijk
Datum: 23 t/m 30 december 2017 & 24 februari t/m 3 maart 2018
Beschrijving: Gezellige familiereis
Prijs (vanaf, per persoon): Kind: € 450,- / Volwassenen: € 979,-

In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie organiseert Skicentrum Hillegom fantastische familie wintersportsreizen naar het bijzondere Kals. Kals, gelegen aan de voet van de Grossglockner, is een prachtig gebied met rustige pistes, zelfs in het hoogseizoen. Jullie verblijven deze skireis in het Sporthotel Scol. In dit hotel is het mogelijk om verschillende kamers te boeken waarbij je kunt kiezen tussen verschillende luxes. Het verblijf is inclusief halfpension: een lekker ontbijtje voordat je de piste op gaat en diner na een lang dag skiën! Het hotel ligt op slechts vijftig meter afstand van de skiliften. Deze wintersportreis voor jouw gezin / familie is inclusief skipas en begeleiding van onze leuke skileraren. Zij zorgen voor gave skitours en veel plezier op de pistes voor het hele gezin. Bovendien zijn er voor de kinderen ’s middags verschillende activiteiten zodat zij zich optimaal vermaken op deze leuke en gezellige vakantie! Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen

Ga je mee met één van onze gezellige wintersportreizen?