Wintersportreizen

skibegeleiding krijgen van je eigen Nederlandse skileraar in de sneeuw, wat wil je nog meer? Ook dit jaar organiseert Skicentrum Hillegom weer een aantal super wintersportreizen. Tijdens onze wintersportreizen staat de gezelligheid centraal, maar uiteraard werken we ook volop aan je skitechniek. Onze skileraren begeleiden je in een groep op je eigen niveau. Zij zorgen ervoor dat je heel wat pistekilometers aflegt en op onverwachte plekken komt. Alle prijzen zijn inclusief skipas, overnachtingen, zes ochtenden skibegeleiding en eten op basis van halfpension. Ga je mee? Schrijf je dan in bij de receptie van ons Skicentrum of vraag een inschrijfformulier aan. Je kunt mee met de volgende gezellige wintersportreizen:

Solden: 21 november tot 25 november 2020
Kals:  20 februari tot 27 februari 2021
Hopfgarten: 26 december 2020 tot 2 januari 2021  20 februari tot 27 februari 2021

Wintersportreis: Sölden, Oostenrijk

Bestemming: Sölden Oostenrijk, Sportpension Carinthia.
Datum: 21 november tot 25 november 2020
Beschrijving: Sportieve reis in Oostenrijk
Prijs (vanaf € 685,00 per persoon): Vraag naar meer informatie.

In november organiseert Skicentrum Hillegom een gezellige groepsreis voor volwassen naar het openingsweekend in Solden te Oostenrijk. we verblijven in Sporthotel Carinthia van waar de skilift 150 meter lopen is. Er komt ons een sportieve wintersport tegemoet. Skibegeleiding krijgen van je eigen Nederlandse skileraar in de sneeuw, wat wil je nog meer? Tijdens onze wintersportreizen staat de gezelligheid centraal, maar uiteraard werken we ook volop aan je skitechniek. Onze skileraren begeleiden je in een groep op je eigen niveau. Zij zorgen ervoor dat je heel wat pistekilometers aflegt en op onverwachte plekken komt. Alle prijzen zijn inclusief 4 dagen skipas, 4 overnachtingen, 4 ochtenden skibegeleiding en eten op basis van halfpension. Ga je mee?

Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen

Wintersportreis: Kals, Oostenrijk

Bestemming: Kals, Oostenrijk
Datum: 20 december tot 27 december 2020, 20 februari tot 27 februari regio Noord en regio Midden
Beschrijving: Gezellige familiereis
Prijs (vanaf, per persoon): Kind: € 550,- / Volwassenen: € 1179,-

In de kerst- en voorjaarsvakantie organiseert Skicentrum Hillegom weer familie wintersportreizen naar het unieke Kals in Osttirol te Oostenrijk.

Kals, is het pareltje aan de voet van de Grossglockner waar het dorp rustiek en de pistes rustig zijn. Het skigebied is geschikt voor beginners en gevorderde skiërs. Door de rustige pistes is het heerlijk om hier u vakantie te genieten. Kals ligt in een doodlopend en rustig dal waar de natuur overweldigend is. De skireis is inclusief skipas en begeleiding van de leuke skileraren van Skicentrum Hillegom. Daarnaast zijn er voor de kinderen in de middag allerlei leuke activiteiten. Jullie verblijven in het sporthotel Scol waarbij de piste op steenworp van het hotel eindigt. Ski in en ski out is dus hier echt aanwezig. U hoeft de gehele week geen gebruikt te maken van u auto om te gaan skiën. Het Scol hotel is een mooi hotel met ruime kamers. Ook zijn er een groot aantal familiekamers waarbij de kinderen een eigen kamer. Wellness, apres ski,zwembad en natuurlijk een kinderruimte ontbreken in dit hotel niet. Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen

Wintersportreis: Hopfgarten, Oostenrijk

Bestemming: Hopfgarten, Oostenrijk
Datum: 26 december 2020 tot 2 januari 2021,  20 februari t/m 27 februari  2020 regio midden en noord.
Beschrijving: Gezellige familiereis
Prijs (vanaf, per persoon): Kind: € 550,- / Volwassenen: € 1259,-

In de kerst- en voorjaarsvakantie organiseert Skicentrum Hillegom weer familie wintersportreizen naar het prachtige Hopfgarten/Itter in Brixental te Oostenrijk

Hopfgarten Itter, is het familieparadijs aan de voet van de Hohe Salve en staat bekend om de zonnigste hellingen van de hele SkiWelt. Het skigebied is geschikt voor beginners en gevorderde skiërs door de brede en optimaal onderhouden pistes. Brixental is een van de grootste dalen in Oostenrijk met meer dan duizend kilometer aan piste. De skireis is inclusief skipas en begeleiding van de leuke skileraren van Skicentrum Hillegom. Daarnaast zijn er voor de kinderen in de middag allerlei leuke activiteiten. Jullie verblijven in een luxe hotel met een ruime wellness en een buitenzwembad. Hier kun je na een prachtige dag in de sneeuw heerlijk relaxen. Het verblijf is inclusief halfpension. In de ochtend kun je genieten van een lekker ontbijtje en ‘s avonds van een heerlijk diner. De accommodatie is eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg en vanaf het hotel is 100 meter lopen naar de skilift! Meer informatie of inschrijven voor deze reis? Dat kan bij de balie van Skicentrum Hillegom of telefonisch via 0252 – 527120.

Contact opnemen

Ga je mee met één van onze gezellige wintersportreizen?