Skiteams

Wil jij een topper worden in skiën of snowboarden? Dan is deelnemen in één van onze skiteams iets voor jou! Onze skiteams en snowboardteams bestaan uit jonge, gedreven skiërs en snowboarders met een berg motivatie, doorzettingsvermogen en plezier in het skiën en snowboarden. Ons doel is dat kinderen skiën en boarden als een sport gaan zien, die ze met hun vrienden en vriendinnen in groepsverband kunnen beoefenen. Tijdens de skitrainingen en snowboardtrainingen skiën en boarden we veel en werken we aan de techniek. Plezier in de sport staat voorop!

skiteams
skiteams

Training skiteams

Als jij gaat trainen in één van onze skiteams dan train je 1 uur per week onder begeleiding van een vaste instructeur. De skileraren bepalen ook in welk team jij het beste past qua leeftijd en ski- of snowboardvaardigheid. De leeftijden van deelnemers variëren tussen de 4 en 16 jaar. We trainen voornamelijk op de indoor rolbaan van Skicentrum Hillegom. Een paar keer per seizoen trainen we ook in de kunstsneeuw van één van de indoorsneeuwbanen in Nederland. Deze trainingen kun je extra bijboeken. Tijdens de kerstvakantie kun je meegaan met een buitenlandse wintersportreis voor de ski- en snowboardteams. Je kunt uiteraard zelf kiezen of je daar aan deel wilt nemen of niet.

Neem contact op

Informatie skiteams

Aan het begin van het seizoen plannen wij de trainingsdata voor de skiteams  in. We werken met een trainingsplan, zodat je alle aspecten van het skiën of snowboarden leert beheersen:

  • Basistechnieken
  • Gevorderde technieken
  • Formatie skiën / snowboarden
  • Slalom

Periode: begin september tot eind april
Aantal trainingen: 25 trainingen op indoor rolbaan
Prijs: € 479,50
Extra bij te boeken:
10 x slalomtraining in SnowPlanet, Spaarnwoude
4 x training in SnowWorld, Zoetermeer

skiteams

Wil jij deelnemen in één van onze skiteams?