Skilessen

Natuurlijk is skiën tussen besneeuwde bergtoppen, met de zon hoog aan de hemel, de mooiste ski-ervaring die er is. Met een optimale voorbereiding op onze indoor rolbaan kun je in de sneeuw straks onbezorgd de pistes afsuizen. De skilessen op onze indoor skibaan zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en voor zowel jong als oud. Indoor skilessen helpen jou bij het verbeteren van je techniek, vaardigheid en conditie. Wat jouw doel ook is, zonder angst leren skiën, gecontroleerd of parallel leren skiën of misschien wel extreem leren carven, door onze indoor skilessen leer je skiën als de beste! Wil jij een topper worden in skiën of snowboarden? Dan is deelnemen in één van onze skiteams misschien iets voor jou!

skilessen

Skilessen op indoor rolbaan

Onze indoor skilessen volg je op een hoogpolig tapijt van 5 bij 10 meter dat de eigenschappen van echte sneeuw evenaart. Dit ‘rollende tapijt’ draait onder je door. Door de baan te laten draaien krijg je letterlijk een oneindige afdaling! Het is in het begin even wennen, maar eenmaal gewend zijn onze indoor lessen de beste manier om je techniek en conditie te verbeteren. Tijdens de skilessen staan er maximaal drie personen op de baan. Je krijgt dus maximale persoonlijke aandacht. De skileraar staat voor de baan en geeft aanwijzingen of hij skiet zelf mee. Doordat je voor een spiegel skiet kun je zelf zien wat goed en wat minder goed gaat en of je de aanwijzingen goed oppakt. Dat is één van de vele voordelen van indoor skiën. De skilessen duren 3 x 10 minuten, afgewisseld met 3 x 10 minuten pauze. Dat lijkt heel kort, maar skiën op een indoor skibaan is erg intensief.

Skilessen boeken?

Als jij al bekend bent met het nemen van skilessen op een indoor rolbaan, dan weet je hoeveel je daarvan leert. Als je nog nooit lessen op een indoorbaan hebt gevolgd dan kun je kennis maken door een proefles te nemen. Zeker weten dat je niet anders meer wilt om je goed voor te bereiden op je skivakantie! De ski- en snowboardlessen op onze skibaan zijn inclusief het gebruik van skimateriaal. Daar heb je dus verder geen omkijken naar. Interesse in een (proef) skiles met Jordy of één van onze andere skileraren? Klik dan op één van onderstaande lessen of neem contact op.

skilessen

Direct online boeken en prijzen skilessen / snowboardlessen seizoen 2018 / 2019

Via Skibook kan je jezelf direct inschrijven voor skilessen of snowboardlessen bij Skicentrum Hillegom. Via het online boekingsprogramma kun je gemakkelijk zelf de lessen inboeken. Daarnaast kan je op ieder moment van de dag je lessen inzien, inplannen of verplaatsen. Heb je al een account aangemaakt? Dan kan je inloggen en direct starten! Ben je nog geen klant bij Skicentrum Hillegom of heb je nog geen Skibook account? Vul dan je gegevens in.

Last-minute les

Alle beschikbare plaatsen voor de komende 24 uur

€21,00 per les
Boeken
Proefles

Probeer onze indoor skibaan en neem een proefles

€20,00
Boeken
Losse les

Trainen op variabele tijdstippen en dagen die jij uitkiest.

€29,00
Boeken
Peuter skiën t/m 5 jaar
Op vaste baan

Speciaal voor de kleine skiërtjes

€20,00
Boeken
Januari / februari cursus

2-7 lessen vanaf €25,00 p/les

€25,- p/les
Boeken
Maart / april / mei cursus

Nu 10 lessen van €236,00 voor €169,00 

€169,00
Boeken
September / oktober cursus

Nu 7 lessen voor € 119,00

€119,00
Boeken
November / december cursus

Nu 8 lessen voor € 174,50

€174,50
Boeken
Leren skiën of je skitechniek verbeteren?

Boek nu je skilessen online