Onze skileraren

Bij Skicentrum Hillegom staat de kwaliteit, de gezelligheid en het plezier voorop! Je krijgt veel persoonlijke aandacht van onze ervaren skileraren in een ontspannen sfeer met maximaal resultaat! Onze skileraren selecteren wij niet alleen op hun skivaardigheden, maar ook op hun sociale vaardigheden en uitstraling. Al onze skileraren zijn in het bezit van minimaal een Skileraar A-diploma of Snowboardleraar A-diploma van de Nederlandse Skivereniging, de NskiV. Onze leraren vinden het geweldig om allerlei soorten skilessen en snowboardlessen op onze indoor ski rolbaan te geven! Of het nu gaat om beginnerslessen of dat ze technisch de diepte in gaan, ze beheersen het allemaal. Wij stellen onze skileraren graag aan je voor:

Erik
Hoi allemaal, ik ben Erik du Pré, sinds 2010 eigenaar van Skicentrum Hillegom. Al in 1992 heb ik mijn eerste diploma gehaald in Zwitserland. Hier heb ik een aantal jaar gewoond en sinds ik in Nederland woon, altijd bezig gebleven met skiën. Met veel plezier geef ik nog steeds les op het skicentrum. De reizen met de kerst en in de voorjaarsvakantie, naar Kals en Hopfgarten, zijn dingen waar ik als ondernemer erg trots op ben en veel plezier aan beleef.
Léon
Maikel
Rob
Mijn naam is Rob Walther. In 2006 heb ik bij de Nederlandse Skivereniging de opleiding Ski-instructeur A gevolgd. Sinds 2007 ben ik bij Skicentrum Hillegom actief als instructeur. Het leukste aan lesgeven vind ik het doorgeven van mijn passie en het enthousiasme wat je daarvoor terug krijgt van je leerlingen. Mijn favoriete wintersport gebied is Val Thorens in Frankrijk. De heerlijke verse croissants, de Dutchweek, de Après-ski, en natuurlijk de vele pistes op grote hoogte.
Nico
Hallo, Ik ben Nico. Sinds jaar en dag te vinden bij Skicentrum Hillegom. Met mijn doldwaze maandag, is het altijd een feest op de baan. Ik ga het liefst naar Davos in Zwitserland op vakantie. De Zwitserse Alpen zorgen ervoor dat ik volledig tot rust kom!
Ildrid
Joehoe! Ik ben Ildrid. Al sinds mijn 16e geef ik met veel plezier les op Skicentrum Hillegom. Sinds mijn 2e ben ik al te vinden op ski’s en ik vind het geweldig om jong en oud, beginnend of vergevorderd, de fijne kneepjes van het vak te leren en mijn passie over te brengen. Elk jaar ben ik te vinden op de pistes in Frankrijk. Met stip op nr 1 staat bij mij Meribel als favoriete skigebied vanwege de eindeloze afdalingsmogelijkheden met gezelligheid op elk hoekje!
Jan
Mijn naam is Jan Zeinstra. Sinds 2003 ben ik al actief als instructeur bij Skicentrum Hillegom. Mijn favoriete wintersportgebied is de Pitztaler Gletscher in Oostenrijk. Mooi hoog en kleinschalig. Daar kan ik van genieten. Je kan mij vinden op dinsdagavond. Veel skiën en meters maken en een lekker drankje achteraf!

Jennifer
Hoi! Ik ben Jennifer en werk 3 jaar bij Skicentrum Hillegom. Ik geef voornamelijk skilessen maar je kan mij soms ook tegenkomen op een snowboard. Vanaf mijn 2de sta ik al op de ski’s en sinds mijn 10de combineer ik dit met snowboarden. Mijn favoriete skigebied is Trysil in Noorwegen. Verder vind ik het leuk om te skiën waar ik nog nooit ben geweest omdat ik hou van nieuwe avonturen.
Steven
Hallo, ik ben Steven, vol passie en ambitie! Ik geef al 10 jaar skilessen bij Skicentrum Hillegom. Je zou dus kunnen stellen dat ik bij het meubilair hoor.

Uiteraard ben ik ook ieder jaar te vinden in de bergen! En altijd op zoek naar de beste sneeuw, sfeer en pistes. Daarom ga ik ieder jaar weer naar een nieuwe bestemming.

Leren skiën of snowboarden of je techniek verbeteren?

Onze ervaren en enthousiaste skileraren leren jou de beste techniek