Kinderfeestje

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje voor de verjaardag van jouw zoon of dochter? Skicentrum Hillegom organiseert kinderfeestjes in alle soorten en maten. Jouw kind en zijn/haar vriendjes kunnen uiteraard skilessen of snowboardlessen volgen, maar hij/zij kan kiezen uit nog veel meer coole kinderfeestjes. Zo kan hij/zij een sleefeestje geven of een survivalfeestje of zelfs luchtbuks schieten! Alle feestjes zijn inclusief een kindermenu, onbeperkt limonade en een leuk aandenken. Het kinderfeestje vindt plaats op en rond Skicentrum Hillegom en duurt 1,5 tot 3 uur. Je kan een feestje reserveren via info@skicentrumhillegom.nl, het contactformulier of bel: 0252-527120. Of kom gezellig even langs om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderfeestje Reserveren
Kinderfeestje
Kinderfeestje

Kinderfeestje 1: Survivalfeestje

Wist je dat mensen, héél lang geleden, hun eten zelf moesten zoeken en vangen? Met pijl en boog gingen zij op pad om hun maag te vullen. Dat kan jij ook leren op het survivalfeestje! Nadat je gezellig limonade gedronken hebt met je vriendjes en vriendinnetjes, gaan jullie een uur boogschieten en touwtrekken. We schieten op echte blazoenen, dat zijn de wapenschilden. Eens zien of jullie de echte Robin Hood zijn! Een instructeur van ons Skicentrum begeleidt het kinderfeestje. Na het boogschieten krijgen jullie uitleg over hoe een GPS werkt en gaan we met zijn allen naar buiten. Jullie gaan op pad om met behulp van de GPS de weg door de omgeving van het Skicentrum te vinden. Natuurlijk begeleiden wij jullie daarbij! Tussendoor krijgen jullie allerlei opdrachten die de GPS-tocht nog spannender maken. Wanneer jullie de weg terug gevonden hebben, staat er een lekkere maaltijd voor jullie klaar.

Prijs Survivalfeestje:                  € 21,00 per kind
Aantal kinderen:                          6 – 12 kinderen

Het survivalfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Inclusief kindermenu en onbeperkt limonade.

Contact opnemen

Kinderfeestje 2: Olympische Spelen

Ben jij sportief en ga jij altijd voor goud? Dan is het Olympische Spelen kinderfeestje jouw feestje! Voordat jullie aan de Olympische Spelen gaan deelnemen, drinken we eerst met elkaar een glaasje limonade. Met onze enthousiaste instructeur gaan jullie op een leuke en speelse manier met diverse sporten aan de slag. Denk aan sleeën, knotshockey, boogschieten en voetbal. Na het sporten hebben jullie vast trek gekregen en kunnen jullie genieten van een lekker kindermenu.

Prijs Olympische Spelen feestje:      € 21,50 per kind
Aantal kinderen:                                     6 – 15 kinderen

Het Olympische Spelen feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Inclusief kindermenu en onbeperkt limonade.

Contact opnemen
Kinderfeestje
Kinderfeestje

Kinderfeestje 3: skiën of snowboarden

Ben jij een skifanaat of heb je altijd al willen leren snowboarden? Vier dan je kinderfeestje in winterse sferen. Of je nu in december of juni komt, bij ons kun je op je kinderfeestje samen met je vriendjes skilessen en snowboardlessen volgen. Na een lekker glaasje limonade, krijgen jullie eerst een korte uitleg over het skiën of snowboarden en het materiaal. Als iedereen het juiste materiaal heeft, krijgen jij en je vriendjes één uur les! Skiën of snowboarden zonder sneeuw, het kan en het is een hele nieuwe ervaring. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jullie een extra gezellige en speelse les krijgen. Nadat alles weer is opgeruimd, staat het kindermenu klaar en kunnen jullie lekker gaan eten.

Prijs skilessen / snowboardlessen:      € 23,- per kind
Aantal kinderen:                                         6 kinderen

Skiën is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Snowboarden vanaf 10 jaar en voor ieder niveau.
Inclusief kindermenu en onbeperkt limonade.

Neem contact op

Kinderfeestje 4: Sleefeestje

Ben jij gek op sleeën en hard naar beneden gaan? Dan ga jij veel fun hebben op het sleefeestje. We starten dit winterse kinderfeestje met een rondje limonade. Daarna gaan we een uur sleeën op de vaste baan. Er zijn verschillende banden en discs, waarmee je spinnend, springend of super snel mee naar beneden kan gaan! Natuurlijk wel onder begeleiding van één van onze enthousiaste instructeurs. Uiteindelijk krijg je van al dat klimmen en sleeën ontzettend veel trek. Een kindermenu gaat er dan ook wel in.

Prijs Sleefeestje:              € 18,50 per kind
Aantal kinderen:             6 – 15 kinderen

Het sleefeestje is geschikt voor kinderen van 4 – 12 jaar.
Inclusief kindermenu en onbeperkt limonade.

Neem contact op
Kinderfeestje
Kinderfeestje

Kinderfeestje 5: Luchtbuks schieten

Heb jij altijd al willen schieten met een geweer of met pijl en boog? Vanaf nu kan je bij Skicentrum Hillegom een nieuw en ontzettend cool kinderfeestje geven! Neem het op tegen je vrienden en ontdek wie de echte kampioen van het luchtbuks schieten is. Onder begeleiding gaan jullie met zijn allen voor goud, maar wie is nu de beste? Na het schieten staat een lekker kindermenu voor jullie klaar.

Prijs luchtbuks schieten:              € 21,00 per kind
Aantal kinderen:                              6 – 15 kinderen

Het luchtbuks schieten is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Inclusief kindermenu en onbeperkt limonade.

Neem contact op

Kinderfeestje 6: Big Games

Ben jij goed in spelletjes? Kan je er geen genoeg van krijgen? Dan is Big Games een leuke toevoeging aan jouw kinderfeestje! Na of voor de activiteit is het mogelijk om deze Oudhollandse spelletjes te spelen. Maar dit zijn niet zo maar spellen… dit zijn spellen in MEGA-formaat! Jullie kunnen hierbij kiezen uit Jenga, Vier-op-een-rij, Mikado en nog veel meer!

Prijs Big Games:   € 3,75 per kind extra

De Big Games zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kinderfeestje
escape room

Kinderfeestje 7: Escape Room

Wil jij spanning en sensatie? En hou jij van het oplossen van puzzels en raadsels onder tijdsdruk? Dan kan jij een avontuurlijk spel beleven in onze Escape Room. Een begeleider geeft jullie af en toe wat tips zodat jullie binnen het uur de puzzels en raadsels hebben opgelost. Het kinderfeestje arrangement is inclusief limonade en patat met snack. Je kunt het kinderfeestje uitbreiden met springkussen, mega games of sleeën.

Prijs Escape Room:              € 20,- per kind (vanaf 6 kinderen)

De Escape room is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Inclusief kindermenu en onbeperkt limonade.

Neem contact op
Meer informatie over onze kinderfeestjes?