Open dag Skicentrum Hillegom

Datum: zondag 1 september van 10:00 tot 17:00
Locatie: Vosselaan 156 in Hillegom

September komt steeds dichterbij en dat betekent weer een open dag bij Skicentrum Hillegom! Wil jij kennismaken met skiën of snowboarden en wil je graag een gratis introductieles volgens? Dat kan tijdens de open dag!

Nu inschrijven
Vier foto's van skiën, sleeën en boogschieten

Wat gaan we doen tijdens de open dag?

Op zondag 1 september hebben wij een open dag waarbij jij, je kinderen, familie en vrienden gratis kunnen skiën en snowboarden! Tijdens deze dag gaan de kids gezellig sleeën, springen op het springkussen en boogschieten. Daarnaast kunnen de volwassenen ook kennismaken met skiën of snowboarden en gezellig bij de bar onder het genot van een kopje koffie, thee of een drankje bijpraten over de vakantie!

Gratis activiteiten:
✔️ Ski- en snowboardles
✔️ Sleeën
✔️ Boogschieten
✔️ Springkussen

Open dag actie!!!

Tijdens de open dag hebben we een actie lopen die alleen gelden op zondag 1 september. Dus wees erbij en zorg ervoor dat jij ook kan genieten van dit voordeel:

🏆 1 gratis ski- of snowboardles bij aanschaf van minimaal een 7-rittenkaart

Let erop dat deze actie alleen geldig zijn tijdens de open dag. Kan jij niet komen? Stuur dan iemand anders om voor jou de lessen te boeken.

Let op:
De gratis les is alleen geldig voor rittenkaarten en het gaat om een last-minute les. Dit houdt in dat je je 24-uur voor de les kan aanmelden. Om ervoor te zorgen dat je straks geen plekje meer kan vinden, is deze gratis les geldig tot 31 oktober.

Zeker zijn van een plek op de baan?

Wij zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag gaat beleven en tijd krijgt om te skiën of snowboarden. Wil je zeker zijn van een plekje op de baan? Schrijf je dan nu alvast in!

Kom jij ook gezellig langs tijdens de open dag?

Schrijf je alvast GRATIS in voor ski- of snowboardlessen!