Indoor skicentrum Hillegom

Skicentrum Hillegom is de grootste en meest moderne indoor skibaan van de Duin- en Bollenstreek! In ons skicentrum kun je skilessen en snowboardlessen nemen op een indoor skibaan, een rolbaan van hoogpolig tapijt. Onze indoor skibaan is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt leren skiën of snowboarden, je techniek bijhouden of verbeteren en lekker aan je conditie werken. Je krijgt veel persoonlijke aandacht van onze ervaren skileraren in een gezellige en ontspannen sfeer met maximum resultaat. Zo ga jij goed voorbereid op vakantie! Daarnaast organiseren wij in ons skicentrum de leukste kinderfeestjes, complete feesten en bedrijfsuitjes en kun je even aan de realiteit van alle dag ontsnappen in onze spannende escape room. Erik du Pré, eigenaar van Skicentrum Hillegom, geeft je graag een rondleiding!

Indoor skibaan

Indoor skibaan van rollend tapijt

Bij Skicentrum Hillegom staat de kwaliteit, de gezelligheid en het plezier voorop! Je krijgt veel persoonlijke aandacht van onze ervaren skileraren die  in een ontspannen sfeer het maximale uit jou halen. Jong en oud kan op onze indoor skibaan leren skiën of snowboarden of zijn/haar techniek verbeteren. Skicentrum Hillegom heeft twee indoor rolbanen en een vaste baan, waarop beginnende kleine skiërtjes volop kunnen oefenen. Bij ons skicentrum kunnen zelfs de kleinste durfals vanaf 3 jaar al les krijgen. Je skiet of snowboardt op een soort van hoogpolig tapijt dat ‘Maxxgrass’ heet en dat de eigenschappen van echte sneeuw evenaart. Dit ‘rollende tapijt’ draait onder je door. Door de baan te laten draaien krijg je letterlijk een oneindige afdaling en kun je veel meters maken! De snelheid en de hellingshoek van de indoor skibaan passen we aan jouw niveau aan. Hierdoor verbeter je uitermate goed en snel je basistechniek en conditie.

Contact opnemen

Spannende escape room bij Skicentrum Hillegom

Wil je met een groep vrienden, collega’s of familie de dagelijkse hectiek ontvluchten in een gezamenlijk avontuurlijk spel? In de escape room van indoor skibaan Hillegom beleef je spanning en avontuur in een onvoorspelbaar spel. Met een groep van 2 tot 8 personen vanaf 8 jaar ga je onze escape room binnen. De deur gaat achter jullie dicht. Jullie hebben één uur de tijd om op zoek te gaan naar onverwachte aanwijzingen. Aan de hand van puzzels en raadsels moeten jullie een uitweg zien te vinden uit de twee kamers. Ga als een team op onderzoek uit, los alle raadsels op en voltooi de missie! Escape room Hillegom is een spannende activiteit die zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes (teambuilding) en groepen vrienden en familie. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier!

escape room
indoor skibaan

Feesten en bedrijfsuitjes bij Skicentrum Hillegom

Heb je een feestje te vieren? Of wil je in een sfeervolle omgeving vergaderen of zakenrelaties ontvangen? Bij Skicentrum Hillegom kun je in een heerlijke wintersportambiance jouw gasten ontvangen. Naast onze gezellige bar, beschikken wij ook over een zaal met alle faciliteiten zoals een beamer, flipover en geluid. Je kunt bij ons terecht voor feesten, evenementen en bijeenkomsten op maat of je kiest voor één van de arrangementen. Zo kun je een après-skifeest organiseren voor jouw familie en vrienden of als bedrijfsfeest voor je collega’s. De actievelingen kunnen daarvoor eerst ski- of snowboardles krijgen. Of een spannend avontuur beleven in onze escape room. Uiteraard komt ook de inwendige mens niets tekort. Wij regelen dat jouw (bedrijfs)feest of bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd is. enieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Coole Kinderfeestjes bij Skicentrum Hillegom

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje voor de verjaardag van jouw zoon of dochter? Skicentrum Hillegom organiseert kinderfeestjes in alle soorten en maten. De jarige kan kiezen uit maar liefst 5 verschillende coole kinderfeestjes. Jouw kind en zijn/haar vriendjes kunnen uiteraard skilessen of snowboardlessen volgen op de indoor skibaan, maar hij/zij kan kiezen uit nog veel meer coole kinderfeestjes zoals sleeën, survivallen, pijl en boog of luchtbuks schieten. Alles inclusief eten en drinken.

Contact opnemen
Kinderfeestje

Skilessen op de indoor skibaan, avontuur in de escape room of een feestje bouwen?