Escape room: Het Lawine Mysterie

Zin in spanning en een uitdagende ervaring? Met een groep vrienden, collega’s of familie de dagelijkse hectiek ontvluchten in een gezamenlijk avontuurlijk spel? In de escape room van Skicentrum Hillegom beleef je spanning en avontuur in een onvoorspelbaar spel. Met een groep van 2 tot 8 personen vanaf 8 jaar ga je onze Escape Room binnen. De deur gaat achter jullie dicht. Jullie hebben één uur de tijd om op zoek te gaan naar onverwachte aanwijzingen. Aan de hand van puzzels en raadsels moeten jullie een uitweg zien te vinden uit de twee kamers. Ga als een team op onderzoek uit, los alle raadsels op en voltooi de missie! Escape room Hillegom is een spannende activiteit die zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes (teambuilding) en groepen vrienden en familie. Het Lawine Mysterie staat garant voor spanning en heel veel plezier!

Escaperoom boeken

Situatieschets Escape room

Het weer in Hopfgarten is al eeuwen hetzelfde; de temperaturen liggen in het winterseizoen rond het vriespunt en er ligt gemiddeld 138cm sneeuw. Maar op mysterieuze wijze zijn er recentelijk in het gebied opmerkelijk veel lawines ontstaan. Onderzoekers hebben zich er sinds het begin van het probleem over ontfermd. Zij hebben vrijwel alles onderzocht wat er te onderzoeken valt, maar zonder resultaat. De enige verandering is de intrek van Ulrich Schröder, een nieuwe bewoner in het knusse chaletje halverwege de berg. Ulrich blijft een mysterie: hij heeft met niemand contact en komt zelfs nooit bij de supermarkt. Het enige wat bekend is, is dat hij een uitvinder is. Jullie gaan op onderzoek uit bij het hutje. Wat doet Ulrich al die tijd in het chaletje? Buiten sneeuwt het hevig. Jullie raken ondergesneeuwd in de skihut. Jij en je team proberen te ontsnappen uit de ondergesneeuwde skihut. Jullie gaan op een spannende ontdekkingstocht. De skihut bevat raadsels, opdrachten en puzzels. Vind de juiste aanwijzingen en breng jullie zelf in veiligheid!

Escape room Hillegom

Uitdagend uitje voor bedrijven en groepen

In de escape room leren de deelnemers elkaar goed kennen. Door samenwerking, ‘out of the box’ denken, communicatie en puzzelvaardigheden moeten de teams binnen een uur uit de escape room zien te ontsnappen. Daarom is de escape room een ideale activiteit voor teambuilding met collega’s. Maar ook voor andere groepen is het een spannende belevenis. Werk samen als team om de geheimen te ontrafelen en en leer je collega’s, vrienden of familie beter kennen tijdens dit interactieve spel. Spanning en sensatie, dat brengt escape room Hillegom jullie. De escape room kunnen jullie goed combineren met andere activiteiten bij Skicentrum Hillegom zoals een borrel, meeting, arrangement, feest, hapje en drankje.

escape room

Prijzen Escape Room

U kunt aan dit spannende spel deelnemen met 2 tot 8 personen. Het starttarief is € 69,- voor 2 personen. Voor iedere extra persoon betaalt u €10,- extra.

Escape Room voor kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes is onze Escape Room zeer geschikt. Een begeleider geeft de kinderen af en toe wat tips zodat de kinderen binnen het uur de puzzels en raadsels hebben opgelost. Het kinderfeestje arrangement met minimaal 4 kinderen kost € 20.00 per kind en is inclusief limonade en patat met snack.

U kunt het kinderfeestje uitbreiden met springkussen, mega games of sleeën.

De prijzen voor een half uur extra zijn;

Springkussen  € 3,75 p.p.

Mega games    € 3.75 p.p.

Sleeën               € 6.50 p.p.

Om de Escape Room te boeken kunt u contact opnemen via 0252 – 527120 of  mailen naar info@skicentrumhillegom.nl.

Escaperoom boeken

Spanning en sensatie beleven in escape room Hillegom?

Ervaar dit gezamenlijke avontuurlijke spel!