Snowboard- of skicursus aanbiedingen

Ga goed voorbereid op wintersport en ontvang tot wel € 50,- korting door gebruik te maken van onze snowboard- of skicursus aanbiedingen. Indoor skilessen helpen jou bij het verbeteren van je techniek, vaardigheid en conditie. Je kunt bij Skicentrum Hillegom een cursus volgen van minimaal 7 weken. Iedere week krijg je dan skilessen of of snowboardlessen op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Een vaste skileraar leert jou tijdens de cursus skiën of snowboarden als de beste! Kies één van de cursus aanbiedingen hieronder. Reserveer snel, zodat jij straks als een volleerd skiër / snowboarder de bergen afsuist. Tot gauw!

Online lessen boeken
skiteams
indoor skibaan

Voorwaarden cursus aanbiedingen

Aan het volgen van een voordeelcursus zijn enkele voorwaarden verbonden. Je krijgt zeven weken lang één uur les op dezelfde dag en tijd van dezelfde skileraar. Is deze leraar ziek of op vakantie, dan vindt er door ons leerlingvolgsysteem een goede overdracht plaats. Voor de lessen van deze cursus betaal je minder dan de vrij in te boeken lessen. Je kunt een les niet verplaatsen. Wel ontvang je een inhaalles op basis van last minute als je minimaal zeven dagen voor de verhinderde lesdatum annuleert én de annulering zelf doet via jouw SkiBook account.

Als je je vergist hebt in de aankoop van één van onze voordeelcursussen, omdat je bijvoorbeeld wel flexibel wilt zijn in het volgen van lessen op andere tijden of dagen, dan kun je deze cursus omzetten naar een flexibele leskaart. Een flexibele leskaart bestaat ook uit zeven (of meer) lessen, maar deze kun je wel vrij inplannen en verplaatsen. Wanneer je voor deze omzetting kiest, betaal je wel het verschil tussen de flexibele leskaart en de voordeelcursus.

Direct online snowboard- en skicursus aanbiedingen boeken seizoen 2018 / 2019

Via Skibook kan je jezelf direct inschrijven voor snowboard- of skicursus aanbiedingen bij Skicentrum Hillegom. Via het online boekingsprogramma kun je gemakkelijk zelf de lessen inboeken.

November/ december cursus

8 lessen
28 oktober t/m 22 december 2018

Van 194,00 voor 174,50

Boeken
Januari/ februari cursus

7 lessen
8 januari t/m 23 februari 2019

Van 175,00 voor 169,00

Boeken
Maart/ april/ mei cursus

10 lessen
5 maart t/m 30 mei 2019

Van 236,00 voor 169,00

Boeken
September/ oktober cursus

7 lessen
4 september t/m 22 oktober 2018

Van 175,00 voor 119,00

Boeken

Maak nu gebruik van één van de snowboard- of skicursus aanbiedingen