Arrangementen

Heb je een feestje te vieren? Of wil je in een sfeervolle omgeving vergaderen of zakenrelaties ontvangen? Bij Skicentrum Hillegom kun je in een heerlijke wintersportambiance jouw gasten ontvangen. Naast onze gezellige bar, beschikken wij ook over een zaal met alle faciliteiten zoals een beamer, flipover en geluid. Je kunt bij ons terecht voor feesten, evenementen en bijeenkomsten op maat of je kiest voor één van de arrangementen. Zo kun je een après-skifeest organiseren voor jouw familie en vrienden of als bedrijfsfeest voor je collega’s. De actievelingen kunnen daarvoor eerst ski- of snowboardles krijgen. Uiteraard komt ook de inwendige mens niets tekort. Wij regelen dat jouw (bedrijfs)feest of bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd is. Wat jij ook voor feest, evenement of bijeenkomst in gedachten hebt, wij denken graag met je mee en realiseren het voor je! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij geven je graag een rondleiding door ons Skicentrum.

Contact opnemen
indoor skibaan
Arrangementen

Arrangement 1: Totale skibeleving!

Je gasten onderdompelen in een complete Oostenrijkse skibeleving? Bij Skicentrum Hillegom regelen wij dat op en top voor jou. Jij en je gezelschap kunnen ervoor kiezen eerst een uur op de lange latten te staan of lekker te sleeën. Dit uiteraard onder leiding van onze gediplomeerde leraren. Na de skilessen, snowboardlessen of het sleeën krijgen jullie een heerlijk satémenu geserveerd. Tot slot toveren wij onze bar om tot een sfeervolle skihut waar we voor jou en je gasten een spetterend après-skifeest organiseren. Tijdens het feest komen natuurlijk de beste Tirolse knallers uit de boxen. 

Minimaal aantal personen:   20 personen
Tijd(sduur):                                17:00 – 24:00 (in overleg)
Prijs:                                           € 64,50 per persoon
Inclusief 5 uur drankuitkoop

Vraag informatie aan

Arrangement 2: Ik hou van Holland

Denken jullie alles over ons kleine landje, haar inwoners en hun gewoonten te weten? Bij Skicentrum Hillegom testen wij jullie kennis tijdens een hilarisch avondspelprogramma! Zing, lach, haal mooie herinneringen op en hoor tegelijkertijd leuke feiten over ons land! Dit alles onder leiding van onze enthousiaste presentator. De drankjes tussen de rondes door zijn inbegrepen! Kortom “Wij houden van Holland”!

Minimaal aantal personen:     30 personen
Tijd(sduur):                                  20:00 – 24:00 (in overleg)
Prijs:                                              € 62,50 pp
Inclusief 4 uur drankuitkoop en natuurlijk échte Hollandse bitterballen! 

Vraag informatie aan
Arrangementen
Arrangementen

Arrangement 3: Solex tour door de Bollenstreek

Met de hele familie of met je collega’s op een historische Franse solex door de Bollenstreek. Gegarandeerd bekijks! Ervaar de gezelligheid, romantiek en de nostalgie van de jaren 60. We ontvangen jullie op ons Skicentrum met koffie en gebak. Aan het einde van de tour ben je met jouw gezelschap uiteraard van harte welkom om nog even gezellig een afzakkertje te komen doen.

Minimaal aantal personen:   6 personen
Tijd(sduur):                                 3 uur
Prijs:                                           € 34,50 pp

Vraag informatie aan

Op zoek naar een geschikte locatie voor een feest, bedrijfsuitje, evenement, vergadering of bijeenkomst?

Kies voor één van onze arrangementen of laat ons jouw wensen weten