Skiteams

skicentrum hillegom - skiteams

Onze skiteams en snowboardteams bestaan uit jonge, gedreven skiërs en snowboarders met een berg motivatie, doorzettingsvermogen en plezier in het skiën en boarden. Ons doel is dat kinderen skiën en boarden als een sport gaan zien, die ze met hun vrienden en vriendinnen in groepsverband kunnen beoefenen. Er wordt tijdens de trainingen veel geskied/geboard en aan de techniek gewerkt. Plezier in de sport staat voorop!

De skiteams trainen 1 uur per week onder begeleiding van hun vaste instructeurs. De instructeurs bepalen ook in welk team een teamlid het beste past qua leeftijd en ski- of snowboardvaardigheid. De leeftijden van deelnemers variëren tussen 4 en 16 jaar. We trainen voornamelijk op de indoor-rolbaan van Skicentrum Hillegom. Een paar keer per seizoen trainen we ook in de kunstsneeuw van een van de indoorsneeuwbanen in Nederland. Deze trainingen zijn extra bij te boeken.

Het Skicentrum organiseert ook tijdens de kerstvakantie een buitenlandse skireis voor de ski- en snowboardteams. Deelname daaraan is vanzelfsprekend optioneel.

skicentrum hillegom - skiteams

Duur: begin september tot eind april
Aantal trainingen: 25 x indoor-rolbaan
Extra bij te boeken: 10 x slalomtraining in SnowPlanet, Spaarnwoude
4 x training in SnowWorld, Zoetermeer
Prijs: € 459,50

Aan het begin van het seizoen worden de trainingsdata ingepland. We werken met een trainingsplan, zodat alle aspecten van het skiën en snowboarden aan bod komen:
– basistechnieken
– gevorderde technieken
– formatie skiën / boarden
– slalom

Contact