Tuday Sports

Tuday Sports, Funsports & Ski is opgericht in 2010. Wij leveren onze klanten producten, services en diensten via onze website en vanuit onze shop en bezoeklocatie in Heemstede.

In de maanden april tot oktober zijn FUNSPORTS en CLINICS onze hoofdactiviteit. We richten ons dan met name op Stand Up Paddling (Suppen), skateboards, longboards, funsteps, stuntsteps, skates, aerobi speeddiscs, speedminton enz. We leveren èn verhuren funsportartikelen voor de allerkleinsten, pupillen, pubers en ook seniors. Bekijk ons aanbod, veelal met diverse instructiefilms en uitleg. Naast de verkoop en verhuur zijn we in 2014 gestart met longboard clinics en kinderpartijtjes.

Tijdens de wintermaanden is SKI onze core business. Wij richten ons dan vooral op de WINTERSPORT. Vanuit onze ervaring als gediplomeerd skileraar zijn wij specialist in de wintersport. We adviseren u over de aanschaf van materiaal als schoenen, ski’s, snowboards en bescherming, maar ook over kleding en accessoires. In ons assortiment vindt u zowel nieuw als gebruikt materiaal. Ook voor professioneel onderhoud van uw materiaal kunt u bij ons terecht. Vakkundig beoordelen wij uw materiaal en behandelen waar nodig.

RenTuday is onze verhuurtak voor skimateriaal tijdens de wintermaanden en voor funsportartikelen in de zomermaanden.

Wij kunnen veelal snel leveren tegen gunstige prijzen. We sturen artikelen op, maar afhalen op ons bezoekadres is ook mogelijk – dit is tevens onze showroom- en outletlocatie. Hier kunt u ook terecht voor service. We zijn trots op onze naam en aanpak, en op onze service en dienstverlening aan onze klanten. Bekijk rustig eens onze categorieën en producten en doe zo uw voordeel, of kom eens langs op de vaste dagen dat wij aanwezig zijn.