Fantastisch Oostenrijk

Het doel van deze site is om informatie te delen vanuit Tirol en het Salzburgerland. De Kitzbüheler Alpen staan centraal op deze site maar zeker ook andere gebieden die daarbuiten liggen zullen zeker onze aandacht hebben.

De gebieden die o.a. centraal staan zijn: Kitzbühel-Kirchberg, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, Zell am See, Kaprun-Kitzsteinhorn, St Johann in Tirol, Skijuwel Wildschönau en Alpbachtal, Zillertal.

Met foto’s, live updates, video’s, artikelen zullen we het gehele jaar berichten. Tevens hebben we een samenwerking met Drone Flight

U kunt ons ook volgen op Facebook en Twitter en Instagram

Wie zit er achter deze site?

Al jaren (meer dan 20 jaar) ben ik (Eric Kromhout) vaste gast in de Kitzbüheler Alpen en aardig ingeburgerd. Daarvoor heb ik heel Tirol wel doorkruist, maar nu ben ik toch echt vaste gegrond in Brixental. De winter had en heeft voornamelijk mijn focus en vanaf 2008 heb ik een vaste plaats op de camping van Brixen im Thale. Niet alleen in de winter, maar zeker ook in de zomer en dat is fantastisch:

  • Nooit meer iets te hoeven boeken
  • Je kunt er heen wanneer je wilt
  • Lange weekendjes skiën zijn dan heel dichtbij
  • … en heel veel kunnen skiën

In de zomer van 2014 bedacht ik me dat de informatie die ik heb over de verschillende gebieden graag wil delen. In eerste instantie nog via Twitter (@FAN_Oostenrijk) en Facebook (www.facebook.com/skiweltnl). Per 1 oktober 2014 ben ik daarnaast begonnen met Skiweltbrixental als website.Echter, per september 2015 is deze site afgesloten, omdat deze naam teveel verwijst naar een bepaald gebied. De site FANtastisch Oostenrijk is toen ook geboren samen met de Facebook-pagina www.facebook.com/FANOostenrijk/.

Mocht u vragen hebben omtrent deze site of wilt u adverteren dan kunt u te allen tijde ons contactformulier invullen.