Chickies & Binkies

Chickies & Binkies webshop

Chickies & Binkies is de leukste webwinkel van Nederland in wintersportkleding en -accessoires voor kinderen van 0 tot 12. De webshop verkoopt o.a. jassen, broeken, truien, helmen, brillen, handschoenen en mutsen van exclusieve merken als o.a. Burton, DC, Rehall, 686, Protest, The North Face, Barts, Quiksilver en Roxy. Neem meteen een kijkje in onze shop op chickiesbinkies.nl.

Persoonlijk

Vanaf eind januari 2015 zijn Annalies Bouma en Wietse de Wit de nieuwe eigenaren van Chickies & Binkies. Ze hebben de webshop overgenomen van Pam Scholtens. Annalies en Wietse zijn woonachtig in Harlingen, één van de Friese Elfsteden. Als ouders van 3 Binkies, namelijk Nick, Jari en Mika ervaren zij dat het, zeker buiten de grote steden, vaak lastig is om in de fysieke winkels coole, exclusieve en kwalitatief goede kinderkleding en –accessoires voor de wintersport te vinden.

Al 8 jaar gaan Annalies en Wietse met kinderen op wintersport. Inmiddels hebben zij erg veel kennis opgedaan welke kleding en accessoires kids nodig hebben tijdens de wintersport en met name ook erg leuk en cool zijn om te dragen.

Volg ons direct

Website

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, gadgets en coole kleding voor kinderen op wintersport.

Facebook

Volg ons zeker ook op Facebook.