Arrangementen

skicentrum hillegom - arrangementen

 

Ons skicentrum biedt een sfeervolle wintersportambiance waar je met familie, vrienden, collega´s of zakenrelaties kunt genieten. We hebben diverse arrangementen voor feesten, vergaderingen, heerlijk eten en ski- of snowboardlessen. Groepen tot 100 personen zijn bij ons van harte welkom. Arrangementen zijn er al vanaf € 18,50 p.p.! Wat dacht je van een ontvangst met glühwijn en apfelstrudel en een demonstratie van ons lerarenteam? Daarna kun je het skiën of snowboarden proberen onder begeleiding van één van onze leraren. Alles is mogelijk bij Skicentrum Hillegom. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een paar arrangementen voor je samengesteld. Uiteraard is alles op maat samen te stellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

skicentrum hillegom - arrangementen

skicentrum hillegom - arrangementen

Totale skibeleving!

Je gasten onderdompelen in een complete Oostenrijkse skibeleving? Bij Skicentrum Hillegom is dat geen enkel probleem. Het is bij ons mogelijk om eerst een uur op de lange latten te staan of lekker te sleeën. Dit uiteraard onder leiding van onze gediplomeerde leraren. Na het skiën of snowboarden serveren we een heerlijk satémenu voor onze gasten. Tot slot toveren wij onze bar om tot een sfeervolle skihut waar we voor jou en je gasten een spetterend après-skifeest geven. Tijdens het feest komen natuurlijk de beste Tirolse knallers uit de boxen. Inclusief 5 uur drankuitkoop. 

Minimaal aantal personen:     20 personen

Tijd(sduur):                                  17:00 – 24:00 (in overleg)

Prijs:                                               € 64,50 per persoon 

Meer Informatie

 

 

Solex Tour door de Bollenstreek

Gegarandeerd bekijks op de historische Franse solex. Met de hele familie of met je beste collega’s op een solex door de bollenstreek. Ervaar de gezelligheid, romantiek en de nostalgie van de jaren 60. We ontvangen jullie op ons skicentrum met koffie en gebak. Aan het einde van de tour ben je met jouw gezelschap uiteraard van harte welkom om nog even gezellig een afzakkertje te komen doen.

Minimaal aantal personen      6 personen

Tijd(sduur):                                   3 uur

Prijs:                                                € 34,50 per persoon

Meer Informatie

 

 

Ik Hou Van Holland  

Weten jullie alles over ons kleine landje, haar inwoners en hun gewoonten? Bij Skicentrum Hillegom kunnen wij jullie kennis testen tijdens een hilarisch avondspelprogramma! Zing, lach, haal mooie herinneringen op en hoor tegelijkertijd leuke feiten over ons eigen land! Dit alles onder leiding van onze enthousiaste presentator. De drankjes tussen de rondes door zijn inbegrepen! Kortom “Wij houden van Holland”! Inclusief 4 uur drankuitkoop en natuurlijk échte Hollandse bitterballen! 

Minimaal aantal personen:       30 personen

Tijd(sduur):                                    20:00 – 24:00 (in overleg)

Prijs:                                                 € 62,50 per persoon 

 Meer Informatie